Hogyan tud rendelni?

  1. lépés: Regisztráció / Bejelentkezés

  memóriajáték rendelés - regisztráció

  Honlapunk RENDELÉS menüjében egy gyors regisztráció után azonnal el is kezdheti egyedi memóriajátéka megrendelését. A regisztrációra azért van szükség, mert így bárhol félbehagyhatja a megrendelést, hogy később ugyanonnan folytassa tovább. A regisztráció egyszerű és gyors, csak a minimális információt kérjük Öntől, személyes adataira pedig kiemelten vigyázunk.

  2. lépés: Csomag választása

  memóriajáték rendelés - csomag kiválasztása

  A bejelentkezés után meg kell adnia, hány páros memóriajátékot szeretne készíttetni. (A választható csomagok árairól bővebb információt talál az INFORMÁCIÓK menüpontban.) Ahány páros memóriajátékot választ (pl. 12 páros), annyi különböző képet kell feltöltenie (12 db-ot) és mi a gyártás folyamán megduplázzuk mindet (így lesz 2x12 db kártya a csomagban). Egyedi csomagot is választhat, ilyenkor az EGYEDI DARABSZÁM-ot kell kiválasztania és beírni a párok számát. (Mi pedig e-mailben küldjük el Önnek a csomag egyedi árát.) Amennyiben "különböző páros" csomagot szeretne, akkor nem duplázzuk meg a képeket, hanem kétszer annyi különböző fotót kell feltöltenie, mint ahány "páros" csomagot szeretne (pl. 12 különböző páros csomag esetén 24 db különböző fotót). Ilyenkor az EGYEDI DARABSZÁM alatt 24-et írjon be, a rendszer pedig bekér Öntől 24 különböző fotót. (Az alsó KILÉPEK, KÉSŐBB FOLYTATOM gombbal egyébként bármikor felfüggesztheti a rendelést.)
  Ha kiválasztotta a csomagot, nyomjon rá a TOVÁBB A KÉPEK FELTÖLTÉSÉHEZ gombra.

  3. lépés: Képek feltöltése

  memóriajáték rendelés - képek feltöltése

  Töltse fel a memóriajáték képeit! Ehhez kattintson a téglalapba (vagy mobilon érintse meg a közepét) és válassza ki akár egyszerre az összes szükséges fotót (a CTRL vagy a SHIFT gombbal). Asztali gépen az egérrel megfogva be is dobhatja a keretbe a képeket. A 10 MB-ot maximális képméretet ne lépje túl, mert a program hibásan működhet a nagy fájlméret miatt! Ha teheti, JPG formátumú képeket használjon, a GIF, PNG és főleg a WEBP kiterjesztés problémát okozhat!
  Programunk folyamatosan számolja, mennyi kép van még hátra a választott mennyiségből. Ha minden képet feltöltött, alul megjelenik a TOVÁBB A KÉPEK SZERKESZTÉSÉHEZ gomb. Erre kattintva léphet tovább.
  (Az ÚJ MEGRENDELÉST KEZDEK gombbal elölről is kezdheti a rendelést, de vigyázzon, ilyenkor minden képe törlődni fog!)

  4. lépés: Képszerkesztés

  memóriajáték rendelés - képek szerkesztése

  A memóriajáték kártyái négyzet alakúak, ezért téglalap formájú képeit négyzet alakúra kell vágni az előhíváshoz. Erre a feladatra nincs Önnél alkalmasabb, hiszen Ön tudja, mi „eshet le” a képekből. Szerkesztő programunkkal könnyedén elvégezheti a négyzetesre vágás feladatát. Klikkeljen bármelyik képre és az megnyílik egy külön szerkesztő képernyőn.

  4.a. Képkivágás

  memóriajáték rendelés - képek kivágása

  A kép alatti gombokkal tudja nagyítani-kicsinyíteni, elforgatni vagy akár kicserélni az adott képet. A képeket ún. "kifutósra" kell szerkeszteni, ami annyit tesz, hogy a fizikai kivágásnál a kép szélénél kb. 1 mm-rel beljebb vágja ki a gép a kártyákat, ezért fontos, hogy ennyivel nagyobbra állítsa be a képek kivágását, ne kerüljön a kép legszélére semmi olyan motívum, amibe nem akarja, hogy "belevágjunk" az elkészítésnél.

  4.b. Színnel kitöltés

  memóriajáték rendelés - képek kitöltése színnel

  Amennyiben nem akarja négyzetesre vágni valamelyik képet, válassza a KITÖLTÉS SZÍNNEL gombot, így az egész téglalap alakú képet fogja használni, a négyzet maradék részeit pedig az Ön által választott színnel töltheti ki. A program megjegyzi a már használt színeket, így egységesre tudja szerkeszteni a memóriajáték csomagot, mindig ugyanazt a színt használva a kitöltéshez.

  4.c. Szerkesztés mobilon

  memóriajáték rendelés - képek szerkesztése mobiltelefonon

  A képfeltöltés, -vágás és színnel kitöltés feladatát okostelefonon is könnyedén elvégezheti! Az érintőképernyő nem akadály: húzza az ujjával bármely irányba a képet, nagyítsa-kicsinyítse, forgassa és ha végzett a fotó beállításával, egy gombnyomással vágja ki belőle az Önnek tetsző részt!

  5. lépés: Díszdobozkép és hátlap kiválasztása

  memóriajáték rendelés - képek szerkesztése befejezve

  Amennyiben minden képet megszerkesztett és az összeset zöld keretben látja, kattintson az alul megjelenő TOVÁBB A DOBOZKÉPHEZ gombra.

  5.a. Dobozkép

  memóriajáték rendelés - dobozkép választása

  Itt a fadobozka tetejére kerülő „dobozképről” dönthet: feltölt külön fotót hozzá vagy választ a már feltöltött képei közül. Ezt a képet is meg kell szerkesztenie, a program a díszdoboz formájához illeszkedő fazonra segít vágni a fotót. Természetesen úgy is dönthet, hogy nem kér képet a doboz tetejére.
  Ha végzett, nyomja meg a megjelenő TOVÁBB A HÁTLAP KIVÁLASZTÁSÁHOZ gombot!

  5.b. Hátlap választása

  memóriajáték rendelés - hátlap választása

  Ezután választhat a rengeteg, kategóriába sorolt hátlapból – de akár feltölthet saját képet is hátlapnak! (Ha kedve van, nézze át előre a választható hátlapokat!)
  Ezzel eljutott a képfeltöltés végére. Már csak a kapcsolattartó adatait kell megadnia. Ehhez nyomja meg a megjelenő TOVÁBB A RENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ gombot!

  6. lépés: Rendelés véglegesítése

  memóriajáték rendelés - véglegesítés, adatok megadása

  A rendelés végén adja meg adatait: válasszon ingyenes személyes átvételt Budapest XVII. kerületében (készpénzes fizetéssel), FOXPOST és Posta csomagutomatát 990 Ft-tól vagy házhozszállítást a GLS futárszolgálattal (előreutalással 1.790 Ft-ért vagy utánvéttel 2.290 Ft-ért). Sőt, mostmár a FOPXPOST-tal is kérhet házhozszállítást 1.690 Ft-tól.

  A memóriajáték kidolgozása

  A leadott megrendelésről automatikus értesítést küldünk és egy napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott e-mail címén. Ne aggódjon, ekkor még semmit nem hívunk elő, a laborba küldés előtt mindent átbeszélünk Önnel e-mailben. A feltöltött fényképeket átnézzük, a gyengébb minőségűek helyett cserét kérünk Öntől. Ekkor jelezheti, ha mégis inkább kicserélne egy képet, vagy változtatna a szállítási módon. Ezután nekilátunk a képek digitális korrigálásának:

  1. a sötét fotókat világosabbá tesszük:

  2. élénkítjük a színeket:

  3. élesítjük a homályos fotókat:

  4. leszedjük a „fátyolt” a képekről:

  5. helyreállítjuk a színegyensúlyt:

  6. kijavítjuk a „pirosszemeket”:

  Miután mindent átbeszéltünk a megrendeléssel kapcsolatban. kiszerkesztjük a képeket. Amikor végzünk a fotók szerkesztésével és Ön mindent jóváhagyott, a képeket a laborba küldjük előhívásra. Ekkortól számít a 7 munkanap, ill. expressz megrendelés esetén a 4 munkanapos elkészítési határidő. Ezek a határidők csak a memóriajáték elkészülésére vonatkoznak, a csomagautomatába küldés ill. a házhozszállítás ideje hozzáadódik ehhez. (A szállítási időkről a Szállítási és fizetési módok táblázatunkból tájékozódhat.) Amikor elkészülnek a kártyák, értesítjük Önt és egyeztetjük a személyes átvétel pontos helyét és időpontját (mindig előre megbeszélt időben tudjuk fogadni Önt XVII. kerületi átvételi pontunkon, mivel nem üzemeltetünk fixen nyitvatartó boltot – hiszen minden megrendelésünk egyedi és személyre szabott) vagy értesítjük a futáros házhozszállítás várható idejéről. Kérjük, figyelje e-mail címét, hogy kétoldalú kapcsolatban maradhassunk. Természetesen telefonon is szívesen állunk rendelkezésére a +36 70 528 58 89 telefonszámon, vagy írhat nekünk a jobb alsó sarokban látható "Élő chat" ablakban is.

  Ha szeretné meglepni családtagjait, barátait egy különleges ajándékkal, a RENDELÉS menüpontban máris megkezdheti egyedi memóriajátéka megrendelését.