Web Statistics

Hogyan tudok rendelni?

 • 1

  A megrendelés feltöltése

  Honlapunk RENDELÉS menüjében egy gyors regisztráció után meg kell adnia, hány páros memóriajátékot szeretne készíttetni, majd elkezdheti feltölteni kiválasztott fotóit. (A választható csomagok árairól bővebb információt talál az Információk menüpontban.) A regisztrációra azért van szükség, mert így bárhol félbehagyhatja a megrendelést, hogy később ugyanonnan folytassa tovább. A regisztráció egyszerű és gyors, csak a minimális információt kérjük Öntől, személyes adataira pedig kiemelten vigyázunk.

 • 2

  Szerkessze Ön saját fotóit!

  A memóriajáték kártyái négyzet alakúak, ezért téglalap formájú képeit négyzet alakúra kell vágni az előhíváshoz. Erre a feladatra nincs Önnél alkalmasabb, hiszen Ön tudja, mi „eshet le” a képekből. Szerkesztő programunkkal percek alatt elvégezheti a négyzetesre vágás feladatát, ha pedig bizonyos képekből mégis a teljes fotót szeretné használni, ennek sincs akadálya: ekkor egy választott színnel tudja kitölteni a téglalapon kívüli részt.

 • 3

  Már mobilon is rendelhet!

  Haladunk a technikai változásokkal, ezért a képfeltöltés, -vágás és színnel kitöltés feladatát immáron mobiltelefonon is könnyedén elvégezheti! Az érintőképernyő többé nem akadály: húzza az ujjával bármely irányba a képet, nagyítsa-kicsinyítse, forgassa, és ha végzett a fotó beállításával, egy gombnyomással vágja ki belőle az Önnek tetsző részt!

 • 4

  Dobozkép és hátlap

  Ezután a fadobozka tetejére kerülő „dobozképről” dönthet: feltölt külön fotót hozzá vagy választ a már feltöltött képei közül. Természetesen úgy is dönthet, hogy nem kér képet a doboz tetejére. Ezután választhat a rengeteg, kategóriába sorolt hátlapból – de akár feltölthet saját képet hátlapnak is! A rendelés végén adja meg adatait: válasszon ingyenes személyes átvételt Budapest XVIII. kerületében vagy házhozszállítást futárszolgálattal, fizessen készpénzzel, PayPal-lal, banki átutalással vagy utánvéttel.

 • 5

  A memóriajáték kidolgozása

  A leadott megrendelésről automatikus értesítést küldünk és egy napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott e-mail címén. A feltöltött fényképeket átnézzük, a gyengébb minőségűek helyett cserét kérünk Öntől, majd nekilátunk a képek digitális korrigálásának:

  1. a sötét fotókat világosabbá tesszük:

  2. élénkítjük a színeket:

  3. élesítjük a homályos fotót:

  4. leszedjük a „fátyolt” a képekről:

  5. helyreállítjuk a színegyensúlyt:

  6. kijavítjuk a „pirosszemeket”:

  Ha végeztünk a fotók javításával és minden világos a megrendeléssel kapcsolatban, elküldjük a laborba a képeket előhívásra. Amikor elkészülnek a kártyák, értesítjük Önt és egyeztetjük a személyes átvétel pontos helyét és időpontját (mindig előre megbeszélt időben tudjuk fogadni Önt 18. kerületi átvételi pontunkon, mivel nem üzemeltetünk fixen nyitvatartó boltot – hiszen minden megrendelésünk egyedi és személyre szabott) vagy értesítjük a futáros házhozszállítás várható idejéről. Kérjük, figyelje e-mail címét, hogy kétoldalú kapcsolatban maradhassunk. Természetesen telefonon is szívesen állunk rendelkezésére.

  Ha szeretné meglepni családtagjait, barátait egy különleges ajándékkal, a RENDELÉS menüpontban máris megkezdheti egyedi memóriajátéka megrendelését.