SZÍV ALAKÚ MEMÓRIAJÁTÉK!

  Szív alakú memóriajáték csak a Memóriajáték.hu-nál!

  Sok-sok év után újra szív alakú memóriajátékkal jelentkezünk - az országban egyedüliként!!!

  Lepd meg kedvesedet egy igazán különleges ajándékkal és rendelj a legromantikusabb emlékeitekből egyedi memóriajátékot, szív alakú kártyákkal!


  A szív a szerelem szimbóluma, ezért nehezen találsz ennél személyre szólóbb ajándékot! Válogasd össze kedvenc közös képeiteket és készíts belőlük SZÍV ALAKÚ MEMÓRIAJÁTÉKOT!

  A hatás biztosan nem marad el!:)

  A rendelés módjáról részletes információkat itt találsz!

JÓVAL OLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

  FOXPOST és Posta csomagautomaták a Memóriajáték.hu-nál

  MÁR CSOMAGAUTOMATÁBA IS RENDELHET!

  A futárszolgálaton kívül

  jóval olcsóbb szállítási módokat is bevezettünk!

  Leszerződtünk a FOXPOST-tal és a Magyar Postával: Posta csomagautomatába 1.100 Ft-ért, FOXPOST automatába már 1.190 Ft-ért szállítunk. Ráadásul a FOXPOST csomagokat 1.590 Ft-ért utánvéttel, bankkártyás fizetéssel is kérhetik.

  Minden információt és a csomagautomaták országos elhelyezkedését is megtalálják a Szállítási és fizetési módok alatt.

Általános információk

  EGYEDI MEMÓRIAJÁTÉK AZ ÖN SAJÁT FOTÓIBÓL

  Az egyedi fényképes memóriajáték egy időtlen társasjáték személyre szabott változata: a lefelé fordított kártyák között emlékezetből kell párokat keresnünk. A fényképes kártyákon az Ön saját fotói szerepelnek, kiváló minőségben.

  Programunk segítségével állítson össze saját fényképekből készült memóriajátékot családtagjai, barátai számára, a meglepetés biztosan nem marad el! Családi szórakozás, szívmelengető emlékek és képességfejlesztő játék saját fotókból, kiemelkedő minőségben, a közös múltat megidéző fényképekkel. Ezt kínálja a Memóriajáték.hu.

  EGY KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK

  Mit vegyek ajándékba? Ez a kérdés néha komoly fejtörést okoz.

  Az ajándékozás problémáját szeretnénk megkönnyíteni egy igazán kreatív, egyedi és különleges ajándékötlettel. Az egyedi memóriajáték ideális ajándék bármilyen ünnepi alkalomra. Ajándék férjnek, feleségnek, nagymamának, nagypapának, születésnapra, névnapra, Valentin napra, Karácsonyra, nőnapra, céges ajándéknak vagy ballagási emlékként: mindig van olyan ismerős, barát vagy családtag, akinek örömet szerezhetünk egy csomag egyedi memóriajátékkal.

  MINŐSÉGBŐL A LEGJOBBAT

  A memóriajáték kártyái 5,5x5,5 cm-es, lekerekített sarkú, vastag kartonkártyák, mindkét oldalukon gyönyörű fényképes felülettel. Méretre gyártott, fából készült díszdobozban adjuk át őket, a dobozkák tetejére ragasztott képpel vagy nagyobb mennyiségnél egyedi gravírozással. Rengeteg hátlapból választhatnak, feltölthetnek saját hátlapot, ill. kérhetnek egyedi feliratot is a kártyákra. Minden típusú csomagunkból választhatnak „különböző páros” konstrukciót, amikor a pár két tagja csak témájában kapcsolódik egymáshoz.

  A saját fényképes egyedi memóriajátékokra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk: minőségi kifogás esetén a teljes vételárat vita nélkül visszafizetjük.

Legfrissebb hírek

  70 páros Memória Megapakk

  Egy kép többet mond ezer szónál! És 70 kép?

  Itt a lehetőség, hogy egy igazán különleges ajándékkal köszönhesse meg egy élet munkáját! Mondja el 70 képpel azt, amit nehéz szavakba önteni - annak, aki igazán fontos Önnek!

  70 páros Memória Megapakk: egy élet fotói egy csomagban!

  Örök emlék és exkluzív társasjáték csak a Memóriajáték.hu-nál!

  Megnézem

  VIDEÓS MEMÓRIAJÁTÉK, CSAK NÁLUNK!

  Egy újabb különlegességgel szeretnénk a kedvében járni: minden megrendeléshez egy rövid videót is társíthat! A kisfilmet okostelefonon tudja megnézni: ehhez a QR kódos kártyapárt kell megtalálnia, majd a pár két tagjára elfelezett mintát precízen összeillesztve okostelefonnal beolvasni az összeállt QR kódot. A telefonon ekkor elindul a meglepetés-filmecske - Ön pedig csak figyelje a hatást!

  A max. 1 perces videó feltöltése és tárolása 1 évre 990 Ft. (A megrendeléskor a megjegyzés rovatba írja be, hogy szeretne videót feltölteni a megrendeléshez, ezután megbeszéljük a teendőket.)

  MOBILTELEFONRÓL IS HASZNÁLHATÓ KÉPFELTÖLTŐ-RENDELŐ PROGRAM

  Okostelefonról is feltölthetik és megvághatják képeiket, mivel rendelőszoftverünk tökéletesen használható érintőképernyős telefonnal is. Természetesen asztali gépről és tabletről is hibátlanul működik, így teljesen mindegy, milyen készüléken tárolja fotóit és merre jár éppen, élő internetkapcsolattal bárhonnan percek alatt feltöltheti következő rendelését! Sőt, kedvére válthat mobiltelefon és asztali gép között: az otthoni számítógépén elkezdett rendelését útközben okostelefonon is befejezheti (és fordítva), mivel bejelentkezés után minden eszközén ugyanonnan folytathatja a félbehagyott szerkesztést.

  Készítse el saját memóriajátékát!

  Amennyiben szolgáltatásunk elnyerte tetszését és szívesen készítene egyedi memóriajátékot szeretteinek, próbálja ki számítógépről, mobiltelefonról vagy tabletről vadonatúj rendelő programunkat. Lepje meg szeretteit egy különleges ajándékkal!

  Bízunk benne, hogy Önt is rendszeresen visszatérő, elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük!

  A legjobbakat kívánva, tisztelettel:

  Sallai János
  a Memóriajáték.hu ötletgazdája

  Megtervezem a saját memóriajátékomat
 • "A játék nagyon tetszik, tényleg szép és igényes lett. Őszintén, nem számítottam arra, hogy ennyire jól sikerül. A barátaimat, akik a játék képein szerepelnek, megkérem, hogy like-oljanak, mert nekik is nagyon tetszett, nagy öröm volt játszani vele. Remélem, lesz még alkalom, amire memóriajátékot ajándékozhatok, és akkor feltétlenül kereslek!"

  K. Gábor, Budapest

 • "Köszönöm a fáradozásait, ma megérkezett a csomag és nagyon tetszik nekem. Egészen feldobta a napomat. Kiváló minőségűek a képek és nagyon igényes a kivitelezés, tetszik, hogy egy kis dobozban elfér.:) Alig bírom ki, hogy ne adjam át most azonnal. A képek különleges emlékek számunkra. Még egyszer köszönöm Önnek és a csapatának."

  Dr. B. Lilla, Kecskemét

 • "És ha minden termékhez olyan precíz és logikus használati utasítást adnának, mint amilyenekkel Ön látja el az ügyfeleket, akkor karikacsapásként menne a legbonyolultabb rendszerek beüzemelése is."

  V. Panna, Budapest

 • "Nagyon-nagy sikere volt a játéknak, mindenki el volt ájulva tőle. A keresztfiamnak csináltattam, de majdnem megtartottam a saját gyerekeimnek, mert annyira beleszerettem én is :) Biztos, hogy nem most rendeltünk Önöktől utoljára, mert nemcsak a termék, a "kiszolgálás" is ötcsillagos!"

  F. K. Krisztina, Budapest